Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ιστορικά / Σπύρος Λούης


Όταν το 1896 στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο μαραθωνοδρόμος Σπύρος Λούης έμπενε στο στάδιο, γνώρισε την αποθέωση από το λαό που τον περίμενε, μιας και είχε ήδη προηγηθεί αγγελιοφόρος που ανακοίνωνε την άφιξη του. Ανάμεσα στα δώρα που έλαβε από το κοινό ήταν και μπύρα.

Από Τον Γιώργο Ιορδανίδη

Νέα / Υπερδιπλασιασμός Κερδών Για Την Boston Beer Co.


Η Boston Beer Co. το τέταρτο τρίμηνο του 2009, υπερδιπλασίασε τα καθαρά κέρδη της, καθώς οι αποσβέσεις μειώθηκαν, δήλωσε η εταιρεία την Τρίτη μετά το κλείσιμο της αγοράς. Ο κατασκευαστής της Sam Adams κέρδισε 7.5 εκατομμύρια δολάρια, ή 52 σεντ ανά μετοχή, το τρίμηνο που έληξε στις 26 Δεκεμβρίου. Αυτό συγκρίνεται με $3.6 εκατομμύρια, ή 25 σεντς ανά μετοχή, πριν από ένα χρόνο.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Μπύρα Και Επιστήμη / Όταν Το Αλκοόλ Γίνεται Φάρμακο


Ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας περιέχει περίπου το ένα τέταρτο της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης φολικού οξέως, μιας βιταμίνης που παίζει σημαντικό ρόλο για την πρόληψη της καρδιακής προσβολής. Επιπλέον, περιέχει βόριο, ένα σημαντικό μέταλλο για την υγεία των οστών καθώς και νιασίνη, μια βιταμίνη που συμβάλλει στην απελευθέρωση ενέργειας από το φαγητό. Έρευνες έχουν δείξει ακόμη ότι μειώνει κατά 40% τον κίνδυνο ανάπτυξης πέτρας στα νεφρά. Όπως και το κόκκινο κρασί, έτσι και η μπύρα μειώνει και τον κίνδυνο εγκεφαλικού και καρδιακής προσβολής, χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχει.

πηγή: Madata.gr, απόσπασμα άρθρου (10 Μαρτίου 2010)