Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Νέα / Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Εστιάζει Σε Ελληνικό Κριθάρι


Eλληνικό κριθάρι σε μια ποσότητα 60.000 τόνων αποκλειστικά από την ελληνική παραγωγή-αγορά επιδιώκει να προμηθεύεται ως πρώτη ύλη για την παραγωγή μπύρας, εντός της επόμενης τριετίας η «Αθηναϊκή Ζυθοποιία».

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Νέες Ετικέτες Συνεργασίας Από De Struise Brouwers


Μετά τις επαφές και την επίτευξη συμφωνίας συνεργασίας των Urbain Coutteau της De Struise Brouwers και των Lori Beck και Tyler Trotter της Louisville Beer Store and Holy Grale, πρόκειται να δούμε σύντομα δύο νέες ετικέτες, τις "B'Urban Trotter DIPA" και "Naughty Girl".

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Συλλεκτικές Συσκευασίες Heineken Wembley


Ο μεγάλος τελικός του UEFA Champions League πλησιάζει! H Heineken, ως μέγας χορηγός της κορυφαίας αυτής διασυλλογικής διοργάνωσης σας προσκαλεί να απολαύσετε τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αναμέτρηση της χρονιάς παρέα με την αγαπημένη σας μπύρα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Ζητείται Αρχιζυθοποιός


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Mariah Calagione, αντιπροέδρου της Dogfish Head, η ζυθοποιία βρίσκεται σε αναζήτηση αρχιζυθοποιού για την αντικατάσταση του Floris Delée. "Ήταν μια αναγκαία αντικατάσταση, μιας και οι μετακινήσεις του Floris στο Κολοράντο κάθε δεύτερη εβδομάδα, ήταν κάτι που μας προβλημάτιζε εξ αρχής. Έτσι και προβήκαμε σ' αυτήν ενέργεια, πριν μεταβεί στην θέση του επικεφαλή αρχιζυθοποιού".

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-