Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Νέα / Μεθάνε Ευκολότερα, Γλιτώνουν Τον Αλκοολισμό


Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν γονίδιο που εξηγεί γιατί ορισμένοι άνθρωποι αισθάνονται πιο γρήγορα τις συνέπειες του αλκοόλ, με συνέπεια να μεθάνε πιο εύκολα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Η συγκεκριμένη παραλλαγή του γονιδίου εκτιμάται ότι υπάρχει στο 10% έως 20% των ανθρώπων και τους προστατεύει έμμεσα από τον αλκοολισμό, αφού μειώνει την αντοχή τους στο ποτό. Έτσι, τους κάνει να σταματούν να πίνουν νωρίτερα από άλλους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να εθίζονται πιο δύσκολα στο αλκοόλ. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, με επικεφαλής τον καθηγητή Κερκ Βίλελμσεν , που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη τους στο περιοδικό για θέματα αλκοολισμού «Alcoholism: Clinical and Experimental Research», ανέφεραν ότι μελλοντικά θα μπορούσαν ίσως να υπάρξουν φάρμακα που θα κάνουν τους ανθρώπους πιο ευαίσθητους στο αλκοόλ, ώστε να τους προστατεύουν από τις αρνητικές επιπτώσεις του.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Προσοχή Με Το Lime Γιατί Μπορεί Να Προκαλέσει Δερματική Αντίδραση!


Σε τηλεοπτική διαφήμιση της μπύρας Corona, ενοχλημένη από το σύντροφό της ο οποίος ερωτοτροπεί με μία ξανθιά με μπικίνι, η πρωταγωνίστρια του πετάει το lime που συνοδεύει την μπύρα της.

Εκείνος δεν γνωρίζει βέβαια ότι μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεως: μία αλλεργική αντίδραση του δέρματός του, την οποία ένας γιατρός αποκάλεσε "Δερματίτιδα της Μεξικανικής Μπύρας".

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Μπύρα Για Πάντα


Ένα ζυθοποιείο, στην Νέα Ζηλανδία, προσφέρει μπύρα για μια ζωή σε οποίον δώσει πληροφορίες για έναν κλεμμένο φορητό υπολογιστή!

Ο υπολογιστής περιείχε δημιουργικά σχέδια, οικονομικά στοιχεία, επαφές και ονόματα συνεργατών και κλάπηκε από την Croucher Brewing Co. στην πόλη Rotorua.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Και Η Ζυθοποιία Σνόμπαρε Τον Χρυσοχοΐδη


Δεύτερη αρνητική απάντηση -έπειτα από αυτή της Nestle- στο κάλεσμα μείωσης των τιμών εισέπραξε σε ένα 24ωρο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αυτή τη φορά από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, που είναι ο μεγαλύτερος παίκτης στην ελληνική αγορά μπύρας.

πηγή: pulse.gr (21 Οκτωβρίου 2010)



Νέα / Μπύρες Και Κρασιά Σε Κατάστημα Της Starbucks Στις ΗΠΑ


Σε μία προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερους πελάτες τις απογευματινές-βραδινές ώρες, η Starbucks ξεκίνησε να προσφέρει τοπικές μπύρες και κρασιά σε κατάστημά της στο Seattle των Ηνωμένων Πολιτειών.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-