Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Νέα / Γυναίκα Πήδηξε Πάνω Σε Αυτοκίνητο Για Να Πιάσει Ληστές Μπύρας


Η Μονίκ Λόουλες είδε τρία άτομα να κλέβουν μπύρα από κατάστημα στο Τέξας και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια αφού κανένας δεν έκανε τίποτα. Πήδηξε σαν νίντζα πάνω στο αυτοκίνητο για να τους σταματήσει.


Νέα / Tι Είπε Στο Συνέδριο Της Herald Tribune Ο Δ. Πολιτόπουλος Της "Βεργίνας"


Στο συνέδριο με θέμα «Ελλάδα - Η Ανάκαμψη από την κρίση;», την Πέμπτη 16 Ιουνίου, μίλησε ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (Μπύρα Βεργίνα) που είναι εγκατεστημένη στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, προσκεκλημένος των διοργανωτριών εφημερίδων «International Herald Tribune» και «Καθημερινή».


Νέα / Σομελιέ Μπύρας Έχετε;


«Εκτός από την αναζήτηση ζύθων από τοπικά μικροζυθοποιεία, τα οποία αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας για χρήση προϊόντων που παράγονται πολύ κοντά στα εστιατόρια, παρατηρούμε την τάση να συνοδεύουν μπύρες το φαγητό, με τους σεφ και τους σομελιέ μπύρας να δουλεύουν συστηματικά και να διαλέγουν απολαυστικούς συνδυασμούς», τονίζει ο Dawn Sweeney, πρόεδρος της National Restaurant Association των ΗΠΑ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα και τις τάσεις, όπως προκύπτουν από έρευνα μεταξύ χιλίων οκτακοσίων Αμερικανών σεφ.