Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Νέα / Σομελιέ Μπύρας Έχετε;


«Εκτός από την αναζήτηση ζύθων από τοπικά μικροζυθοποιεία, τα οποία αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας για χρήση προϊόντων που παράγονται πολύ κοντά στα εστιατόρια, παρατηρούμε την τάση να συνοδεύουν μπύρες το φαγητό, με τους σεφ και τους σομελιέ μπύρας να δουλεύουν συστηματικά και να διαλέγουν απολαυστικούς συνδυασμούς», τονίζει ο Dawn Sweeney, πρόεδρος της National Restaurant Association των ΗΠΑ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα και τις τάσεις, όπως προκύπτουν από έρευνα μεταξύ χιλίων οκτακοσίων Αμερικανών σεφ.



-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην Beer-Pedia.com-