Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Νέα / Εντοπίστηκαν Τρία Συστατικά Της Γλουτένης Που Προκαλούν Την Κοιλιοκάκη


Χονγκ Κονγκ: Αυστραλοί επιστήμονες εντόπισαν τρία τμήματα της γλουτένης που φαίνεται να προκαλούν την διαταραχή σε άτομα που έχουν αλλεργία στην πρωτεϊνη του σιταριού, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Science Translational Medicine.

Οι επιστήμονες του Ερευνητικού Ιατρικού Ινστιτούτου «The Walter and Eliza Hall» στην Βικτόρια της Αυστραλίας εξηγούν ότι η μελέτη τους μπορεί να οδηγήσει σε πιο στοχευμένες θεραπείες αντί της δια βίου αποχής από τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη, όπως τα δημητριακά, τα ζυμαρικά, τα μπισκότα και η μπύρα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Ο Guy Ritchie Ανοίγει Μπυραρία!


Την τύχη του στον επιχειρηματικό κόσμο ετοιμάζεται να δοκιμάσει ο γνωστός σκηνοθέτης Guy Ritchie, ο οποίος θέλει να ανοίξει μπυραριά!

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Βρετανός σκηνοθέτης φαίνεται πως μελατά εδώ και καιρό να ανοίξει ένα μαγαζί για να πουλά εμφιαλωμένα μπουκάλια μπύρας στην περιοχή του Wiltshire. Στόχος του Guy Ritchie είναι να πουλά τα μπουκάλια της εμφιαλωμένης μπύρας σε τοπικές pubs, ξενοδοχεία και εστιατόρια και να κερδίσει τους πελάτες του με την ποιότητα του προϊόντος που ετοιμάζει.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-