Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Νέα / Γεύσεις Από Ελλάδα


Την Τρίτη 15 Ιουνίου το παραδοσιακό εστιατόριο "Η Μαριγούλα" -με γεύσεις από όλη την Ελλάδα- στον Πολύγυρο Χαλκιδικής διοργανώνει με την υποστήριξη της ομάδος της www.Beer-Pedia.com μια βραδιά με άρωμα μπύρας. Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι γευστικές δημιουργίες του σεφ του εστιατορίου Δημήτρη Γκαρλή.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Νέα / Από Την Athens Cenral Η Νέα Καμπάνια Mythos


Η McCann Erickson και η Μύθος Ζυθοποιία επέλεξαν για 6η συνεχή χρονιά την Αthens Central για την υλοποίηση της νέας καμπάνιας της μπύρας Mythos.

πηγή: Marketing Week (12 Ιουνίου 2010)


Νέα / Κερδίζει Έδαφος Η Μπύρα Βεργίνα


Σταθερά κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών, καθώς αυξάνει τα μερίδια της η μπύρα Βεργίνα, που παράγει η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, η οποία έχει την έδρα της στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

Σήμερα η μπύρα Βεργίνα δροσίζει όλο και περισσότερους, καθώς κατέχει μερίδιο της τάξης του 4.2% στην Ελληνική αγορά ζύθου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει ο διευθύνων σύμβουλος της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος. Στην αναπτυξιακή στρατηγική της εταιρίας για φέτος συμπεριλαμβάνεται η ισχυροποίηση της παρουσίας της μπύρας Βεργίνα στην αγορά της Αθήνας και η επέκταση της στη νησιωτική αγορά της χώρας, απ' όπου μέχρι σήμερα απουσίαζε.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-


Η Διαφήμιση Της Εβδομάδας / Corona - Mexico