Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Νέα / Για Άλλα 20 Χρόνια Η Συνεργασία Carlsberg Group Με Τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης


Με την υπογραφή της ανανέωσης των δικαιωμάτων παραγωγής και διάθεσης της μπύρας Carlsberg στην Κύπρο για άλλα 20 χρόνια, μέχρι το 2032, από τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης, αλλά και την συμφωνία για διεύρυνση και ενδυνάμωση της συνεργασίας των δυο ομίλων, ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 27/1/2012, η επίσκεψη του εκτελεστικού προέδρου (CEO) του Carlsberg Group κ. Jοrgen Buhl Rasmussen στη Λευκωσία. Έτσι ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, μετά το πετυχημένο λανσάρισμα του μηλίτη "Somersby" το 2011, αναλαμβάνει από φέτος την εισαγωγή και διανομή στην Κύπρο της μπύρας "Kronenburg 1664", που αποτελεί άλλο ένα brand του Carlsberg Group.

Νέα / Μείωση Πωλήσεων Κατέγραψε Η Ζυθοποιία Ursus Στη Ρουμανία Το 2011


Η Ursus Breweries, το τοπικό τμήμα της SAB Miller και ο μεγαλύτερος «παίκτης» στην αγορά μπύρας της Ρουμανίας, ανέφερε μείωση του όγκου των πωλήσεων της στο τέταρτο τρίμηνο του 2011 κατά 6% σε ετήσια βάση.

Νέα / Η Mercator Της Σλοβενίας Εγκαταλείπει Τα Σχέδια Εξαγοράς Της Pivovarna Laško


Η σλοβενική εταιρεία λιανικού εμπορίου, Mercator, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα σχέδια της για την κατάθεση δημόσιας προσφοράς για την εξαγορά της Pivovarna Laško, επικαλούμενη πιθανές δύσχρηστες επιχειρήσεις και νομικούς κινδύνους, που προέκυψαν στην ημερήσια διάταξη της επικείμενης σύσκεψης των μετόχων της εταιρείας ποτών.