
Ξεκίνησε εχθές Πέμπτη 20 Μαΐου, το 2ο Φεστιβάλ Κερκυραϊκών Προϊόντων. Τη διοργάνωση ανέλαβε και φέτος στην Πάνω Πλατεία η Νομαρχία Κέρκυρας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν σε αυτό παραγωγοί επώνυμων τοπικών προϊόντων όπως λάδι, κρασί, μέλι, κουμ-κουάτ, μπύρα (Καλούδης Σπύρος ''ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ''), τσιτσιμπύρα, καλλυντικά, διακοσμητικά είδη από ξύλο ελιάς, κεραμικά, τυροκομικά, αλλαντικά, γλυκά κουταλιού κ.λ.π.
-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-