Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Νέα / 3ήμερο Φεστιβάλ Κερκυραϊκών Προϊόντων


Ξεκίνησε εχθές Πέμπτη 20 Μαΐου, το 2ο Φεστιβάλ Κερκυραϊκών Προϊόντων. Τη διοργάνωση ανέλαβε και φέτος στην Πάνω Πλατεία η Νομαρχία Κέρκυρας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν σε αυτό παραγωγοί επώνυμων τοπικών προϊόντων όπως λάδι, κρασί, μέλι, κουμ-κουάτ, μπύρα (Καλούδης Σπύρος ''ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ''), τσιτσιμπύρα, καλλυντικά, διακοσμητικά είδη από ξύλο ελιάς, κεραμικά, τυροκομικά, αλλαντικά, γλυκά κουταλιού κ.λ.π.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Η Ζυθοποιία Του Σεράγεβο Παίρνει Την PEPSI Από Την Fruktona


Το εργοστάσιο χυμών Fruktona, της Μπάνια Λούκα, κλείνει τις εγκαταστάσεις παραγωγής, έχοντας χάσει την άδεια να διανέμει την Pepsi Cola , αναφέρει σε δημοσίευμά της η καθημερινή Capital.ba.

H Fruktona απέτυχε να ανανεώσει την άδεια της με την Pepsi Cola, η οποία έληξε στις 22 Απριλίου και όλη η δραστηριότητα της Pepsi στην Βοσνία και Ερζεγοβίνηπερνάει στη Ζυθοποιία του Σεράγεβο.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Κέρδη 4.38 Δισ. Ευρώ Για Τη SABMiller


H SABMiller, η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, απογοήτευσε τις αγορές, με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για τα ετήσια κέρδη της, παρά την αύξηση των κερδών της στη Λατινική Αμερική.

Η SABMiller ανακοίνωσε ότι τα κέρδη προ φόρων και τόκων αυξήθηκαν κατά 6% σε 4.38 δισ. δολάρια το 2009, λιγότερα από τις προβλέψεις των αναλυτών που ανέφεραν κέρδη της τάξεως των 4.5 δισ. δολαρίων.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-