Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Iστορικά / Πηγές Ζάχαρης


Παραδοσιακά, η πηγή ζάχαρης του ζυθοποιού εξαρτάται από τη γεωγραφική θέση. Οι Βρετανοί ζυθοποιοί έφτιαχναν μπύρα με ζαχαροκάλαμο ή μελάσα φερμένη από τις αποικίες στην Καραϊβική ή την Αφρική. Στην Βόρειο Ευρώπη που ευδοκιμούσε το παντζάρι, οι ζυθοποιοί χρησιμοποιούσαν παντζαροζάχαρη για τη μπύρα τους. Στην Αμερική όπου ευδοκιμούσε το καλαμπόκι και η κολοκύθα, οι ζυθοποιοί χρησιμοποιούσαν αυτά ως γλυκαντικό μέσο για τη μπύρα τους.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-

Νέα / Μήνυση Τεξανού Για Κεφάλι Αρουραίου Σε Μπύρα


Ένας κάτοικος του Galveston κατάλαβε, πίνοντας μια Tecate Light, πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη μπύρα του. Ο Everett Johnston είπε, πως η γυναίκα του ρίχνοντας μια ματιά στο μπουκάλι είδε το κεφάλι ενός αρουραίου να επιπλέει. "Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως το τρωκτικό είχε φάει δηλητήριο", είπε ο συνταξιούχος πυροσβέστης.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-