Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα
.
Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα
.
Σελίδες
Αρχική σελίδα
Σχετικά Με 'μας
Επικοινωνία
Ετικέτες
Άλμπουμ
Διασκέδαση
Εκδηλώσεις
Μπυρο-Παιδεία
Νέα
Παρουσιάσεις
Συνταγές
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010
Ιστορικά / Αλάτι Και Βότανα
Οι Αιγύπτιοι πολλές φορές πρόσθεταν αλάτι και βότανα όπως ο μανδραγόρας για να εξισορροπήσουν την γλυκύτητα της μπύρας, μιας και χρησιμοποιούσαν μόνο βύνη κριθαριού για την παρασκευή της.
Από Τον Γιώργο Ιορδανίδη
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα