Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ιστορικά / Η Προσθήκη Του Λυκίσκου Στη Μπύρα


Η προσθήκη λυκίσκου, σημαντικό στοιχείο για τη βελτίωση της γεύσης, αλλά και τη συντήρηση της μπύρας, χρονολογείται ότι έγινε για πρώτη φορά, περίπου, από το 1000 π.Χ. Η πρώτη όμως, καταγεγραμμένη χρήση και καλλιέργεια λυκίσκου αναβίωσε στη Γερμανία το μεσαίωνα.

-Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο-