Photobucket
Καλώς Ήλθατε
Στο Blog Της Μεγαλύτερης Ελληνικής Ιστοσελίδας Διεθνώς,
Με Θέμα Τη Μπύρα.

Ενημερωθείτε Έγκαιρα Και Έγκυρα. Ενημερωθείτε Υπεύθυνα.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ιστορικά / Ξηρή Μαγιά


Όταν στην Αμερική άρχισαν να πρωτοζυθοποιούν κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης, οι περισσότεροι χρησιμοποιούσαν τυποποιημένη ξηρή μαγιά γιατί δημιουργούνταν περισσότερα βακτήρια όσο ξεραινόταν. Σήμερα υπάρχουν πολλές εταιρίες που φτιάχνουν μαγιά για οικιακή χρήση και για την ποτοποιία, οπότε δεν χρησιμοποιείται πια η ξηρή μαγιά.

Από Τον Γιώργο Ιορδανίδη